Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6988
Title: Організація формування та використання фінансових ресурсів суб'єктами господарювання
Authors: Лемак, Сільвія Йосипівна
Keywords: фінансові ресурси
суб'єкти господарювання
фінансова стійкість
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета та завдання роботи: дослідження теоретичних аспектів формування та розроблення напрямів ефективного використання фінансових ресурсів суб’єктів господарювання, спрямованих на підвищення їх конкурентоспроможності та фінансової стійкості у сучасних умовах господарювання. Сформульована мета дозволила виділити та окреслити основні завдання дипломної роботи: - обґрунтування поняття та джерела формування фінансових ресурсів суб’єктів господарювання; - дослідити джерела формування та напрями використання фінансових ресурсів суб’єктів господарювання; - обґрунтувати організаційні підходи до методики аналізу фінансових ресурсів; - здійснити аналіз результатів діяльності ТОВ «Сарма-Трейд»; - здійснити оцінку фінансового стану ТОВ «Сарма-Трейд»; - здійснити аналіз структури фінансових ресурсів ТОВ «СармаТрейд»; - запропонувати шляхи та обґрунтувати напрями оптимізації організації формування та використання фінансових ресурсів ТОВ «СармаТрейд».
Description: Лемак, С. Й. Організація формування та використання фінансових ресурсів суб'єктами господарювання [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.030508"Фінанси і кредит" / С. Й. Лемак ; наук.кер.Т.В. Черничко. – Мукачево : МДУ, 2019. – 60 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6988
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_of_ formation_ and _use_ of_ financial _resources _by_ business _entities.pdfОрганізація формування та використання фінансових ресурсів суб'єктами господарювання [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.030508"Фінанси і кредит"686.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.