Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorЧисогорська, О.А.-
dc.date.accessioned2020-06-19T14:07:09Z-
dc.date.available2020-06-19T14:07:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858-
dc.descriptionМолнар-Бабіля Д.І. Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання / Д.І. Молнар-Бабіля, О.А. Чисогорська // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 травня 2020 р., Мукачево / Ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2020. – С. 397-399en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectстратегії розвиткуen_US
dc.subjectконцептуальні заклади ресторанного бізнесуen_US
dc.subjectінноваційне зростанняen_US
dc.titleСтратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростанняen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Strategies_ for_ the_ development_ of_ conceptual_establishments_ of_ the_ restaurant_ business_ in _terms_ of_ innovative_ growth_.pdfСтратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання771.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.