Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Назва: | Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання |
Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Чисогорська, О.А. |
Ключові слова: | стратегії розвитку концептуальні заклади ресторанного бізнесу інноваційне зростання |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Молнар-Бабіля Д.І. Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання / Д.І. Молнар-Бабіля, О.А. Чисогорська // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 травня 2020 р., Мукачево / Ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2020. – С. 397-399 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Strategies_ for_ the_ development_ of_ conceptual_establishments_ of_ the_ restaurant_ business_ in _terms_ of_ innovative_ growth_.pdf | Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання | 771.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.