Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Название: Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Чисогорська, О.А.
Ключевые слова: стратегії розвитку
концептуальні заклади ресторанного бізнесу
інноваційне зростання
Дата публикации: 2020
Издательство: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля Д.І. Стратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання / Д.І. Молнар-Бабіля, О.А. Чисогорська // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 травня 2020 р., Мукачево / Ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2020. – С. 397-399
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6858
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Strategies_ for_ the_ development_ of_ conceptual_establishments_ of_ the_ restaurant_ business_ in _terms_ of_ innovative_ growth_.pdfСтратегії розвитку концептуальних закладів ресторанного бізнесу в умовах інноваційного зростання771.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.