Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/678
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Реслер, Марина Василівна | - |
dc.contributor.author | Головачко, Василь Михайлович | - |
dc.contributor.author | Ліба, Наталія Степанівна | - |
dc.contributor.author | Максименко, Діана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Пігош, Василь Августинович | - |
dc.contributor.author | Голубка, Ярослав Володимирович | - |
dc.contributor.author | Королович, Оксана Омелянівна | - |
dc.contributor.author | Зозуляк, Марта Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-14T09:43:24Z | - |
dc.date.available | 2017-12-14T09:43:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/678 | - |
dc.description | Виробнича практика: методичні рекомендації щодо проведення практики для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» та 6.010104 «Професійна освіта. Економіка» ОС «Бакалавр». – Мукачево: МДУ, 2017. – 45 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації щодо проведення практики для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» та 6.010104 «Професійна освіта. Економіка» ОС «Бакалавр». | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | виробнича практика | en_US |
dc.title | Виробнича практика: методичні рекомендації щодо проведення практики для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит» та 6.010104 «Професійна освіта. Економіка» ОС «Бакалавр» | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vyrobnycha praktyka Bakalavr OA-POE .pdf | Виробнича практика. | 959.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.