Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРеслер, Марина Василівна-
dc.contributor.authorЗозуляк, Марта Михайлівна-
dc.date.accessioned2017-12-14T07:55:08Z-
dc.date.available2017-12-14T07:55:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662-
dc.descriptionБухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» / укладачі М.В. Реслер, М.М. Зозуляк. – Мукачево: МДУ, 2016. – 56с.en_US
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять короткий опис навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік», зміст робочої програми, перелік питань підсумкового контролю, варіанти завдань для виконання самостійної роботи студентами денної форми навчання та написання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. Наведено короткі теоретичні відомості до виконання завдань та перелік літературних джерел.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМукачівський державний університетen_US
dc.subjectбухгалтерський облікen_US
dc.titleБухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр»en_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resler M.V., Zozulyak M. Bukhhalters'kyy oblik.pdfБухгалтерський облік1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.