Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662
Назва: Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр»
Автори: Реслер, Марина Василівна
Зозуляк, Марта Михайлівна
Ключові слова: бухгалтерський облік
Дата публікації: 2016
Видавництво: Мукачівський державний університет
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять короткий опис навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік», зміст робочої програми, перелік питань підсумкового контролю, варіанти завдань для виконання самостійної роботи студентами денної форми навчання та написання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. Наведено короткі теоретичні відомості до виконання завдань та перелік літературних джерел.
Опис: Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» / укладачі М.В. Реслер, М.М. Зозуляк. – Мукачево: МДУ, 2016. – 56с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Resler M.V., Zozulyak M. Bukhhalters'kyy oblik.pdfБухгалтерський облік1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.