Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Title: Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину
Authors: Феєр, Оксана Валеріївна
Химинець, І. В.
Keywords: дистанційна робота
впровадження карантину
заклади ресторанного господарства
карантинні заходи
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Феєр О. В. Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.212-213
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Ebben a gyűjteményben:Тези доповідей

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Features_of_management_of_domestic_establishments_of_restaurant_economy_in_the-conditions_of_quarantin.pdfОсобливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину807 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!