Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Titel: Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину
Autoren: Феєр, Оксана Валеріївна
Химинець, І. В.
Stichwörter: дистанційна робота
впровадження карантину
заклади ресторанного господарства
карантинні заходи
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Феєр О. В. Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.212-213
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Features_of_management_of_domestic_establishments_of_restaurant_economy_in_the-conditions_of_quarantin.pdfОсобливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину807 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.