Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавчук, В. С.-
dc.contributor.authorХаустова, Ксенія Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-05-20T09:30:51Z-
dc.date.available2020-05-20T09:30:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447-
dc.descriptionСавчук В. С. Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / В. С. Савчук, К. М. Хаустова // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.196-198en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectцифрові технологіїen_US
dc.subjectрозвиток економікиen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.titleЦифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Digital_technologies as a strategic direction of competitiveness of hotel and restaurant industry.pdfЦифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.