Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Название: Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства
Авторы: Савчук, В. С.
Хаустова, Ксенія Михайлівна
Ключевые слова: цифрові технології
розвиток економіки
готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2020
Издательство: МДУ
Описание: Савчук В. С. Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / В. С. Савчук, К. М. Хаустова // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.196-198
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Digital_technologies as a strategic direction of competitiveness of hotel and restaurant industry.pdfЦифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства1.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.