Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛизанець, Анжела Гейзівна-
dc.contributor.authorФількіна, Б. І.-
dc.date.accessioned2020-05-20T07:58:11Z-
dc.date.available2020-05-20T07:58:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444-
dc.descriptionЛизанець А. Г. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності / А. Г. Лизанець, Б. І. Фількіна // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.179-182en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectіндустрія гостинностіen_US
dc.subjectдиверсифікаціяen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.titleДиверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинностіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diversification_as_a_factor_in_increasing_the_competitiveness_of_the_hospitality_industry.pdfДиверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності1.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.