Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Назва: | Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності |
Автори: | Лизанець, Анжела Гейзівна Фількіна, Б. І. |
Ключові слова: | індустрія гостинності диверсифікація конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Лизанець А. Г. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності / А. Г. Лизанець, Б. І. Фількіна // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.179-182 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diversification_as_a_factor_in_increasing_the_competitiveness_of_the_hospitality_industry.pdf | Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності | 1.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.