Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Название: Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності
Авторы: Лизанець, Анжела Гейзівна
Фількіна, Б. І.
Ключевые слова: індустрія гостинності
диверсифікація
конкурентоспроможність
Дата публикации: 2020
Издательство: МДУ
Описание: Лизанець А. Г. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності / А. Г. Лизанець, Б. І. Фількіна // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.179-182
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Diversification_as_a_factor_in_increasing_the_competitiveness_of_the_hospitality_industry.pdfДиверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності1.04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.