Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Title: Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності
Authors: Лизанець, Анжела Гейзівна
Фількіна, Б. І.
Keywords: індустрія гостинності
диверсифікація
конкурентоспроможність
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Лизанець А. Г. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності / А. Г. Лизанець, Б. І. Фількіна // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.179-182
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diversification_as_a_factor_in_increasing_the_competitiveness_of_the_hospitality_industry.pdfДиверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності1.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.