Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6386| Назва: | Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства |
| Автори: | Чорій, Мирослава Василівна |
| Ключові слова: | санітарні вимоги заклади ресторанного господарства правила роботи |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | МДУ |
| Опис: | Чорій М.В. Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства / М.В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 53-55 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6386 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Requirements_of_sanitary_legislation_for_restaurants.pdf | Вимоги санітарного законодавства для закладів ресторанного господарства | 1.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.