Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Назва: Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії
Автори: Рубіш, Марина Андріївна
Ключові слова: обслуговування споживачів
умови епідемії
автоматизація кафе
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdfОсобливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.