Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383| Title: | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства |
| Authors: | Удворгелі, Л.І. Мілашовська, Ольга Іванівна |
| Keywords: | шокова заморозка ресторанне господарство замороження продуктів харчування |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | МДУ |
| Description: | Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50 |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdf | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.