Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383| Titel: | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства |
| Autoren: | Удворгелі, Л.І. Мілашовська, Ольга Іванівна |
| Stichwörter: | шокова заморозка ресторанне господарство замороження продуктів харчування |
| Erscheinungsdatum: | 2020 |
| Herausgeber: | МДУ |
| Beschreibung: | Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50 |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdf | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.