Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Title: | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Удворгелі, Л.І. Мілашовська, Ольга Іванівна |
Keywords: | шокова заморозка ресторанне господарство замороження продуктів харчування |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdf | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.