Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorУдворгелі, Л.І.-
dc.date.accessioned2020-05-14T05:43:04Z-
dc.date.available2020-05-14T05:43:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382-
dc.descriptionУдворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectресторанне господарстваen_US
dc.subjectхарчові волокнаen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectантиоксидантиen_US
dc.titleВикористання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Ebben a gyűjteményben:Тези доповідей

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdfВикористання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства1.03 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!