Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382
Title: | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства |
Authors: | Удворгелі, Л.І. |
Keywords: | ресторанне господарства харчові волокна вітаміни антиоксиданти |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdf | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.