Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382| Title: | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | 
| Authors: | Удворгелі, Л.І. | 
| Keywords: | ресторанне господарства харчові волокна вітаміни антиоксиданти | 
| Issue Date: | 2020 | 
| Publisher: | МДУ | 
| Description: | Удворгелі Л.І. Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 48-49 | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6382 | 
| Appears in Collections: | Тези доповідей | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| The_use_of_functional_ingredients_(dietary_fiber)_in_the_technology_of_restaurant_products.pdf | Використання функціональних інгрідієнтів (харчових волокон) в технології продукції ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

