Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628| Title: | Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
| Authors: | Молнар, Джосія Імреївна |
| Keywords: | харчова хімія |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. |
| Description: | Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно- ресторанна справа»/ укладач Д.І.Молнар. - Мукачево: МДУ, 2017. - 45с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Molnar Metodychka 2017 (1).pdf | Харчова хімія | 916.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.