Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541
Назва: | Формування пакетів матеріалів для виробів сучасного лижного комплекту одягу за їх споживчими показниками |
Автори: | Білей-Рубан, Наталія Василівна Ісак, Є.Д. |
Ключові слова: | лижний комплект одягу |
Дата публікації: | 23-кві-2015 |
Серія/номер: | Том 1 |
Короткий огляд (реферат): | Стійка тенденція щодо появи на нашиму ринку нових текстильних матеріалів та сучасних технологій, дозволяють отримувати матеріали, які завдяки спеціально підібраному волокнистому складу, своїй специфічній структурі та кінцевому оздобленню здатні забезпечити одягу необхідні захисні властивості. Існують матеріали, захисна здатність яких досягається за рахунок спеціальних просочень чи використання оброблених волокон (ниток, пряжі) у поєднанні з щільною структурою переплетення. Також лижний одяг повинен бути не тільки комфортним, а й здатним гарантувати високу надійність та довговічність в експлуатації, захищати від погодних умов (вітру, дощу, снігу, низьких температур), при цьому залишатися функціональним і володіти динамічною відповідністю. |
Опис: | Ісак, Є. Д. Формування пакетів матеріалів для виробів сучасного лижного комплекту одягу за їх споживчими показниками / Є. Д. Ісак, Н. В. Білей-Рубан // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XIV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів (23-24 квітня 2015 р.). - Київ : КНУТД, 2015. - Том 1 : Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С.28. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/541 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Bilei_Ruban_KNUTD_2015_T1 (3).pdf | Формування пакетів матеріалів для виробів сучасного лижного комплекту одягу за їх споживчими показниками | 24.57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.