Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5312
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоблик, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2020-04-01T09:25:08Z-
dc.date.available2020-04-01T09:25:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5312-
dc.descriptionГоблик В. В. Особливості розвитку інноваційної діяльності в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Гоблик // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С. 95-96en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectінноваційна діяльністьen_US
dc.subjectтуристичний бізнесen_US
dc.subjectготельно- ресторанний бізнесen_US
dc.titleОсобливості розвитку інноваційної діяльності в туристичному та готельно-ресторанному бізнесіen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Features_of_development_of_innovative_activity_in_tourism_and_hotel_and_restaurant_business.pdfОсобливості розвитку інноваційної діяльності в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі757.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.