Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307
Title: Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії
Authors: Феєр, Оксана Валеріївна
Keywords: кадрове забезпечення
готельно-ресторанна індустрія
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Description: Феєр О. В. Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії / О.В. Феєр // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.88
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Staffing_problems_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfПроблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії746.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.