Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРубіш, Марина Андріївна-
dc.date.accessioned2020-04-01T08:43:19Z-
dc.date.available2020-04-01T08:43:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305-
dc.descriptionРубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectкадрове забезпеченняen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.titleОсобливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_staffing_of_restaurants.pdfОсобливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства700.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.