Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299
Titel: Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії
Autoren: Рубіш, Марина Андріївна
Чорій, Мирослава Василівна
Stichwörter: управління витратами
ресторане господарство
резерви економії
Erscheinungsdatum: 2018
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Рубіш М. А. Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії / М. А. Рубіш , М. В. Чорій // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018. - С.131-134
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Cost _management_ of _the_ restaurant _industry_ ways_ optimize_ them_ and _cost _savings.pdfУправління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії587.29 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.