Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5290
Назва: | Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) |
Автори: | Головко, Ольга Миколаївна Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
Ключові слова: | оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг туризм готельно-ресторанне господарства |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Головко О. М. Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) / О. М. Головко, Д. І. Молнар-Бабіля // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- С. 64-67 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5290 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_ of_ features_ of _equipment_ of_ the_enterprises_ of_sphere _of _services_ (tourism_ and _hotel _and _restaurant _economy).pdf | Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) | 590.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.