Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5274
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілак, Георгій Георгійович-
dc.contributor.authorФединець, О. Р.-
dc.date.accessioned2020-03-30T17:50:12Z-
dc.date.available2020-03-30T17:50:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5274-
dc.descriptionБілак Г. Г. Функціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах / Г. Г. Білак, О. Р. Фединець // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- С. 55-57en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectкризові умовиen_US
dc.subjectготельно-ресторанні комплексиen_US
dc.subjectфункціонування готелівen_US
dc.titleФункціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовахen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Operation_ of_ hotel _and _restaurant_ complexes_ in _crisis_ conditions.pdfФункціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах609.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.