Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5274
Назва: Функціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах
Автори: Білак, Георгій Георгійович
Фединець, О. Р.
Ключові слова: кризові умови
готельно-ресторанні комплекси
функціонування готелів
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Білак Г. Г. Функціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах / Г. Г. Білак, О. Р. Фединець // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- С. 55-57
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5274
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Operation_ of_ hotel _and _restaurant_ complexes_ in _crisis_ conditions.pdfФункціонування готельно-ресторанних комплексів у кризових умовах609.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.