Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264
Назва: | Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві |
Автори: | Пігош, Василь Августинович |
Ключові слова: | облік витрат готельно-ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Пігош В. А. Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві / В. А. Пігош // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.17-18 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_of_cost accounting_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві | 753.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.