Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264
Titel: Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві
Autoren: Пігош, Василь Августинович
Stichwörter: облік витрат
готельно-ресторанне господарство
Erscheinungsdatum: 2018
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Пігош В. А. Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві / В. А. Пігош // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.17-18
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Features_of_cost accounting_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОсобливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві753.02 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.