Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264
Title: Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві
Authors: Пігош, Василь Августинович
Keywords: облік витрат
готельно-ресторанне господарство
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Description: Пігош В. А. Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві / В. А. Пігош // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.17-18
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_cost accounting_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОсобливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві753.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.