Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Назва: | Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів |
Автори: | Кампов, Надія Семенівна Касинець, Отокар Вікторович |
Ключові слова: | національна кухня гастрономічний тур |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Кампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdf | Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів | 774.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.