Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Название: | Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів |
Авторы: | Кампов, Надія Семенівна Касинець, Отокар Вікторович |
Ключевые слова: | національна кухня гастрономічний тур |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Кампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdf | Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів | 774.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.