Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБокша, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorЧулей, Я.М.-
dc.date.accessioned2017-11-22T15:23:36Z-
dc.date.available2017-11-22T15:23:36Z-
dc.date.issued2010-04-22-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/522-
dc.descriptionЧулей, Я. М. Визначення промислових можливостей сучасного виробництва шкільної форми на підготовчо-розкрійному етапі / Я. М. Чулей, Н. І. Бокша // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : Тези доповідей ІХ Всеукраїнської ювілейної, присвяченої 80-річчю КНУТД, наукової конференції молодих вчених та студентів, 22-23 квітня 2010 р.en_US
dc.description.abstractВиготовлення форменого одягу для школярів стає досить актуальним серед вітчизняних виробників, оскільки даний асортимент характеризується стабільним попитом внаслідок інтенсивного впровадження шкільної форми як невід’ємного атрибуту навчального процесу в українських загальноосвітніх закладах і прогнозується зростання потреб споживачів. При цьому структура ринку шкільного одягу в нашій державі знаходиться на стадії формування, тому вона визначає не лише перспективний напрямок діяльності, але і встановлює ряд важливих задач, що стосуються необхідності проектування сучасних моделей з врахуванням вимог до даного асортименту, організації продуктивної праці, оптимізації виробничого процесу в цілому з метою забезпечення конкурентноздатності виробів.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectсучасне виробництво шкільної формиen_US
dc.titleВизначення промислових можливостей сучасного виробництва шкільної форми на підготовчо-розкрійному етапіen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
008_tezy.pdfВизначення промислових можливостей сучасного виробництва шкільної форми на підготовчо-розкрійному етапі336.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.