Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5129
Назва: Особливості обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства
Автори: Рубіш, Марина Андріївна
Геревич, В. В.
Ключові слова: ресторанне господарство
обслуговування дітей
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Рубіш М. А. Особливості обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства / М. А. Рубіш, В. В. Геревич // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мукачево, 17-18 травня 2018 р.) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : МДУ, 2018. - С.483-484
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5129
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_servicing_children_in_restaurants.pdfОсобливості обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства565.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.