Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5128
Назва: Безпечність продуктів харчування
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Ключові слова: безпечність
продукти харчування
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля Д. І. Безпечність продуктів харчування / Д. І. Молнар-Бабіля // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мукачево, 17-18 травня 2018 р.) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : МДУ, 2018. - С.481-483
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5128
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Food_safety.pdfБезпечність продуктів харчування569.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.