Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5010
Назва: | Методика обліку та оцінка виробничих запасів у інформаційній системі підприємств |
Автори: | Шаленик, Ніка Ігорівна |
Ключові слова: | облік виробничі запаси інформаційна система підприємства |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є висвітлення нормативно-правової бази, як основи ведення обліку, та встановлення основних завдань необхідних для організації обліку виробничих запасів та контролю за їх рухом та збереженням. Для досягнення загальної мети дослідження у даній роботі планується вирішити такі основні завдання - розкрити суть поняття виробничі запаси, - описати основні умови та методи оцінки виробничих запасів, які можуть бути використанні підприємством, - вияснити, яка саме нормативна база є основою для організації обліку виробничих запасів, - встановити завдання які ставляться перед організаційною системою обліку виробничих запасів, - подати загальну методику організації обліку та контролю руху виробничих запасів. |
Опис: | Шаленик Н. І. Методика обліку та оцінка виробничих запасів у інформаційній системі підприємств: дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Н. І. Шаленик; наук. керів. В. М. Головачко. - Мукачево: МДУ, 2019. - 107с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5010 |
Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Methods_ of_ accounting_ and_ estimation_ of_ inventories_ in_ the_ enterprise_ information_system.pdf | Методика обліку та оцінка виробничих запасів у інформаційній системі підприємств: дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» | 803.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.