Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989
Title: Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Яцканич, Марина Михайлівна
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета і завдання дослідження. Метою роботи є поглиблення теоретико-методологічних положень та розробка науково-практичних рекомендацій із удосконалення обліку і внутрішнього контролю у системі управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Для досягнення мети дослідження визначено такі завдання: - вивчити особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та їх вплив на побудову системи обліку і внутрішнього контролю; - оцінити сучасний стан теорії й практики визнання та формування результатів діяльності підприємства, що відповідає потребам сучасного менеджменту; - дослідити та розробити стратегію розвитку діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування якісно нової системи управління, що є передумовою для вдосконалення обліку та внутрішнього контролю; - удосконалити систему обліку результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування своєчасної, повної та достовірної інформації для потреб управління; - сформувати організаційні засади системи внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу як важливої складової сучасної системи управління; - розробити методику внутрішнього контролю результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу для підвищення контрольних функцій системи менеджменту й своєчасності їх реалізації.
Description: Яцканич М. М. Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М. М. Яцканич; наук. керів. О. О. Королович. - Мукачево: МДУ, 2019. -84с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Accounting_internal_control_in_management_hotel_and_restaurant_business.pdfОблік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнес779.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.