Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцканич, Марина Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-02-28T13:03:32Z-
dc.date.available2020-02-28T13:03:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989-
dc.descriptionЯцканич М. М. Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М. М. Яцканич; наук. керів. О. О. Королович. - Мукачево: МДУ, 2019. -84с.en_US
dc.description.abstractМета і завдання дослідження. Метою роботи є поглиблення теоретико-методологічних положень та розробка науково-практичних рекомендацій із удосконалення обліку і внутрішнього контролю у системі управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Для досягнення мети дослідження визначено такі завдання: - вивчити особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та їх вплив на побудову системи обліку і внутрішнього контролю; - оцінити сучасний стан теорії й практики визнання та формування результатів діяльності підприємства, що відповідає потребам сучасного менеджменту; - дослідити та розробити стратегію розвитку діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування якісно нової системи управління, що є передумовою для вдосконалення обліку та внутрішнього контролю; - удосконалити систему обліку результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування своєчасної, повної та достовірної інформації для потреб управління; - сформувати організаційні засади системи внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу як важливої складової сучасної системи управління; - розробити методику внутрішнього контролю результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу для підвищення контрольних функцій системи менеджменту й своєчасності їх реалізації.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.titleОблік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Accounting_internal_control_in_management_hotel_and_restaurant_business.pdfОблік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнес779.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.