Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989
Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorЯцканич, Марина Михайлівна-
dc.date.accessioned2020-02-28T13:03:32Z-
dc.date.available2020-02-28T13:03:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989-
dc.descriptionЯцканич М. М. Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М. М. Яцканич; наук. керів. О. О. Королович. - Мукачево: МДУ, 2019. -84с.en_US
dc.description.abstractМета і завдання дослідження. Метою роботи є поглиблення теоретико-методологічних положень та розробка науково-практичних рекомендацій із удосконалення обліку і внутрішнього контролю у системі управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Для досягнення мети дослідження визначено такі завдання: - вивчити особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та їх вплив на побудову системи обліку і внутрішнього контролю; - оцінити сучасний стан теорії й практики визнання та формування результатів діяльності підприємства, що відповідає потребам сучасного менеджменту; - дослідити та розробити стратегію розвитку діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування якісно нової системи управління, що є передумовою для вдосконалення обліку та внутрішнього контролю; - удосконалити систему обліку результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування своєчасної, повної та достовірної інформації для потреб управління; - сформувати організаційні засади системи внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу як важливої складової сучасної системи управління; - розробити методику внутрішнього контролю результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу для підвищення контрольних функцій системи менеджменту й своєчасності їх реалізації.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.titleОблік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.typeThesisen_US
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Accounting_internal_control_in_management_hotel_and_restaurant_business.pdfОблік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнес779.67 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.