Тези доповідей : [6445] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 761 to 780 of 6445
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Оподаткування об'єктів незавершеного будівництва та будівель промисловостПавлюх, Б. Б.; Головачко, Василь Михайлович
2021Управління розвитком психолого-педагогічної компетентності класного керівникаКобаль, Василь Іванович; Опріш, Б.М.
2021Нарахування, оподаткування та виплата заробітної плати в період карантинуГоловачко, Василь Михайлович; Олексів В. П.
2021Шляхи вдосконалення управління закладом освіти у контексті гендерної політикиКобаль, Василь Іванович; Вовчок, М.В.
2021Роль "SOFT SKILLS" та "HARD SKILLS" в сфері гостинностіМілашовська, Ольга Іванівна; Удворгелі, Л. І.
2021Механізм залучення інвестицій в економіку УкраїниФеєр, Оксана Валеріївна; Брецко, Д.Ю.
2021Роль бібліотеки в туризмі та готельно-ресторанному бізнесіМовчан, Катерина Миколаївна,; Будяненко, Н.
2021Методи технічного аналізуМаксименко, Діана Вікторівна
2021Роль новітніх інформаційних технологій в розвитку індустрії гостинностіЛужанська, Тетяна Юріївна; Пекар, П.
2021Теоретико-методичні основи оцінювання ефективності екологічного інвестуванняП'ятка, Наталія Степанівна
2021Зниження кредитних ризиків як напрям мінімізації їх негативних впливівЛінтур, Інна Володимирівна; Ковач, С. С.
2021Вплив ресторанного бізнесу на регіонУдворгелі, Лариса Іванівна; Тесля, Д. В.
2021Іноземні інвестиції-важлива форма стимулювання розвитку економікиПугачевська, Катерина Йосипівна; Ремета, М.М.
2021Оцінка фінансової стійкості банківської системи на основі економічних нормативів НБУЛінтур, Інна Володимирівна; Демчик, С. М.
2021Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємствГоловко, Ольга Миколаївна; Підкаура, Т.
2021Стратегічний управлінський облік як система інформаційної підтримки діяльності підприємстваЛіба, Наталія Степанівна
2021Аналіз впливу всесвітньої пандемії на діяльність галузі готельно-ресторанного бізнесуГоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Волянський, Б.
2024Особливості розвитку лідерського потенціалу учнів молодшого шкільного вікуТовканець, Ганна Василівна; Дорчинець, М.
2024Ситуативно-рольові вправи на уроках 3-4 класів як розиток комунікативної компетентностіРозман, Ірина Іллівна; Адамчо, Ю. М.
2024Суспільно-корисна жаттєдіяльність учнів молодшого шкільного вікуРозман, Ірина Іллівна; Чубірка, А. Ю.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 761 to 780 of 6445