Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 681 bis 700 von 6443
Erscheinungsdatum | Titel | Beteiligte Person(en) |
2024 | The Use of Digital Technologies in Professional Training of Primary School Teachers | Shvardak, Marianna; Швардак, Маріанна Василівна; Ostrovska, Marianna; Bryzhak, Nadiia; Брижак, Надія Юріївна; Predyk, Alina; Moskovchuk, Liudmyla |
2024 | Formation of professional communication of non-language specialists in higher education institutions | Kravchuk, Olena; Kochubei, Mykola; Chovriy, Sofiya; Човрій, Софія Юліївна; Koycheva, Tetyana; Pishun, Serhii |
2023 | Електронні освітні ресурси як інструмент професійної діяльності вчителя початкової школи | Мочан, Тетяна Михайлівна; Немеш, Н. В. |
2023 | Нормативно-правове забезпечення як регулювання діяльності закладів освіти | Данканич, О. В.; Грицько, Вікторія Василівна |
2023 | Особливості розвитку творчих здібностей учнів початкової школи | Горват, Маріанна Василівна; Штимак, А. М. |
2023 | Соціально-педагогічний супровід здобувачів початкової освіти в умовах інклюзії | Гичко, М. В.; Дулішкович, В. В.; Лалак, Наталія Володимирівна |
2023 | Аналіз визначення рівня відношення студентів до проблем моделювання уроку в початковій школі | Бойко, А. В.; Товканець, Ганна Василівна |
2023 | Естетичне виховання молодших школярів засобами природи | Бобаль, Т. І.; Кузьма-Качур, Марія Іванівна |
2021 | Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах | Хаустова, Ксенія Михайлівна |
2021 | Аналіз складових розвитку культури сфери гостинності | Головко, Ольга Миколаївна; Тильна, А. |
2021 | правління діяльністю сфери гостинності на сучасних засадах менеджменту та маркетингу | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Комарницька, Я. |
2021 | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств | Головко, Ольга Миколаївна; Михайленко, Д. |
2021 | Психолого-педагогічні аспекти кадрового забезпечення рекреаційних закладів України в умовах інтеграційних процесів | Малець, Олександр Омелянович; Малець, Н. Б. |
2021 | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Легач, Н. |
2021 | Проблеми моніторингу та контролю системи ISO-9000 якості продукції на сучасному етапі | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Меденці, Я. |
2021 | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності | Чорій, Мирослава Василівна |
2023 | Роль навчальних осередків класу у реалізації освітніх завдань НУШ | Сідор, Ю.І.; Лавренова, Марія Василівна |
2023 | Художньо-творчий розвиток молодших школярів засобами мистецтва | Субота, А.А.; Майборода, Ірина Емільянівна |
2023 | Організація дозвілля з молодшими школярами у практиці сучасної початкової школи | Тайстра, А.А.; Горват, Маріанна Василівна |
2023 | Інноваційність у навчанні як запорука удосконалення освітнього процесу в сучасній початковій школі | Горват, Маріанна Василівна; Горват, М.В. |
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 681 bis 700 von 6443