Тези доповідей : [6443] Homepage der Sammlung

Stöbern
Abonnieren Sie diese Sammlung, um täglich per E-Mail über Neuerscheinungen informiert zu werden. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 681 bis 700 von 6443
ErscheinungsdatumTitelBeteiligte Person(en)
2024The Use of Digital Technologies in Professional Training of Primary School TeachersShvardak, Marianna; Швардак, Маріанна Василівна; Ostrovska, Marianna; Bryzhak, Nadiia; Брижак, Надія Юріївна; Predyk, Alina; Moskovchuk, Liudmyla
2024Formation of professional communication of non-language specialists in higher education institutionsKravchuk, Olena; Kochubei, Mykola; Chovriy, Sofiya; Човрій, Софія Юліївна; Koycheva, Tetyana; Pishun, Serhii
2023Електронні освітні ресурси як інструмент професійної діяльності вчителя початкової школиМочан, Тетяна Михайлівна; Немеш, Н. В.
2023Нормативно-правове забезпечення як регулювання діяльності закладів освітиДанканич, О. В.; Грицько, Вікторія Василівна
2023Особливості розвитку творчих здібностей учнів початкової школиГорват, Маріанна Василівна; Штимак, А. М.
2023Соціально-педагогічний супровід здобувачів початкової освіти в умовах інклюзіїГичко, М. В.; Дулішкович, В. В.; Лалак, Наталія Володимирівна
2023Аналіз визначення рівня відношення студентів до проблем моделювання уроку в початковій школіБойко, А. В.; Товканець, Ганна Василівна
2023Естетичне виховання молодших школярів засобами природиБобаль, Т. І.; Кузьма-Качур, Марія Іванівна
2021Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовахХаустова, Ксенія Михайлівна
2021Аналіз складових розвитку культури сфери гостинностіГоловко, Ольга Миколаївна; Тильна, А.
2021правління діяльністю сфери гостинності на сучасних засадах менеджменту та маркетингуГоблик-Маркович, Надія Михайлівна; Комарницька, Я.
2021Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємствГоловко, Ольга Миколаївна; Михайленко, Д.
2021Психолого-педагогічні аспекти кадрового забезпечення рекреаційних закладів України в умовах інтеграційних процесівМалець, Олександр Омелянович; Малець, Н. Б.
2021Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в УкраїніМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Легач, Н.
2021Проблеми моніторингу та контролю системи ISO-9000 якості продукції на сучасному етапіМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна; Меденці, Я.
2021Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдностіЧорій, Мирослава Василівна
2023Роль навчальних осередків класу у реалізації освітніх завдань НУШСідор, Ю.І.; Лавренова, Марія Василівна
2023Художньо-творчий розвиток молодших школярів засобами мистецтваСубота, А.А.; Майборода, Ірина Емільянівна
2023Організація дозвілля з молодшими школярами у практиці сучасної початкової школиТайстра, А.А.; Горват, Маріанна Василівна
2023Інноваційність у навчанні як запорука удосконалення освітнього процесу в сучасній початковій школіГорват, Маріанна Василівна; Горват, М.В.
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 681 bis 700 von 6443