Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Білаш, Олена Володимирівна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-02-21T08:45:42Z | - |
| dc.date.available | 2020-02-21T08:45:42Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855 | - |
| dc.description | Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175 | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | МДУ | en_US |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
| dc.subject | стратегічне планування | en_US |
| dc.title | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdf | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | 738.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.