Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Назва: Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Білаш, Олена Володимирівна
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
стратегічне планування
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdfФрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу738.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.