Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829
Название: Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект
Авторы: Ільтьо, Т. І.
Ключевые слова: продовольча безпека
якість
безпечність
стандартизація
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні.
Описание: Ільтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Food_safety-and_quality_International_aspect.pdfБезпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект730.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.