Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/468
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКатц, Еріка Бейлівна-
dc.contributor.authorЛужанська, Тетяна Юріївна-
dc.contributor.authorКостенко, Степан Андрійович-
dc.contributor.authorБудкевич, Генадій Борисович-
dc.date.accessioned2017-11-21T11:59:06Z-
dc.date.available2017-11-21T11:59:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/468-
dc.descriptionОцінка та напрямки удосконалення конкурентоспроможності туристичних підприємств / Т. Ю. Лужанська, С. А. Костенко, Е. Б. Катц, Г. Б. Будкевич // Економічний форум. - 2015. - №4. - С.258-267en_US
dc.description.abstractУ статті розглядається проблема дослідження конкурентоспроможності туристичних підприємств. Зокрема, акцентується увага на перевагах та основних функціях конкуренції; оцінювання конкурентоспроможності туристичного підприємства за основними етапами; аналізуються рівні, принципи та види конкурентоспроможності туристичних підприємств; методи оцінки рівня конкурентоспроможності; основні напрямки підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation.ispartofseries;№4-
dc.subjectфункції конкуренціїen_US
dc.subjectрівні конкурентоспроможностіen_US
dc.subjectтуристичні підприємстваen_US
dc.subjectнапрямки вдосконаленняen_US
dc.subjectпринципи конкурентоспроможностіen_US
dc.subjectвиди конкурентоспроможностіen_US
dc.subjectметоди оцінки конкурентоспроможностіen_US
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваen_US
dc.subjectконкурентоспроможність тур продуктуen_US
dc.titleОцінка та напрямки удосконалення конкурентоспроможності туристичних підприємствen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття Економічний форум №4.pdfОцінка та напрямки удосконалення конкурентоспроможності туристичних підприємств470.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.