Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4097
Назва: Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня
Автори: Білей-Рубан, Наталія Василівна
Коваль, Тетяна Володимірівна
Полуда, Світлана Нестеровна
Попова, Алла Іванівна
Сєдоухова, Євгенівна Віталіївна
Ключові слова: магістерська робота
технологія швейних виробів
конструювання
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до виконання магістерської роботи розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня. Містить загальні положення, тематику, зміст магістерської роботи, рекомендації до написання розділів і виконання графічної частини, вимоги до оформлення та критерії оцінювання роботи в цілому.
Опис: Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня / уклад.: Білей-Рубан Н.В., Коваль Т.В., Полуда С.Н., Попова А.І., Сєдоухова Є.В. - Мукачево: МДУ, 2018 - 88с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4097
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Master's degree work..pdfМагістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня3.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.