Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4097
Title: Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня
Authors: Білей-Рубан, Наталія Василівна
Коваль, Тетяна Володимірівна
Полуда, Світлана Нестеровна
Попова, Алла Іванівна
Сєдоухова, Євгенівна Віталіївна
Keywords: магістерська робота
технологія швейних виробів
конструювання
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Abstract: Методичні рекомендації до виконання магістерської роботи розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня. Містить загальні положення, тематику, зміст магістерської роботи, рекомендації до написання розділів і виконання графічної частини, вимоги до оформлення та критерії оцінювання роботи в цілому.
Description: Магістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня / уклад.: Білей-Рубан Н.В., Коваль Т.В., Полуда С.Н., Попова А.І., Сєдоухова Є.В. - Мукачево: МДУ, 2018 - 88с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4097
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Master's degree work..pdfМагістерська випускна робота. Методичні рекомендації до виконання для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» спеціальності 182 Технології легкої промисловості другого (магістерського) рівня3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.